Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

miercuri, 12 martie 2014

Ce este un scrub de corp şi cum se foloseşte

Dragi iubitori de produse naturale,

Am extins gama de produse SABIEN! Deşi ne face plăcere să facem săpunuri naturale (şi o să facem în continuare), am zis că putem face şi alte produse naturale 100%, produse pe care le poate face oricine în casă, defapt, dar de cele mai multe ori nu le facem, căci suntem grăbiţi mereu şi implică nişte costuri mai mari decât dacă le iei gata făcute.

Asadar, am început să facem scruburi pe bază de uleiuri excelente pentru piele (de migdale dulci, de sâmburi de struguri, de măsline, acestea fiind uleiurile de bază) cu ingrediente abrazive la fel de naturale: sare marină, zahăr, mălai. Se pot "parfuma" după preferinţe (cu câteva picături de ulei esenţial) pentru mai multă plăcere.



Ce este un scrub de corp? SCRUBUL DE CORP este o soluţie abrazivă menită să înlăture celulele moarte de la suprafaţa pielii, lăsând-o mai catifelată, mai elastică şi mai hidratată.

Cum se foloseşte un scub de corp? După spălatul propriu-zis cu săpun (recomandăm tot un săpun natural pentru spălarea corpului, se completează foarte bine unul pe altul, având un efect mai rapid şi mai bun pentru piele) se masează uşor pielea corpului (braţe, picioare, abdomen, spate). Este un bun prilej să ne masăm anumite zone ale corpului!

Schimbarea se simte după prima spălare: pielea este catifelată şi efectul este de durată, încât nu mai ai nevoie de creme două zile! Uleiurile de migdale şi de sâmburi de struguri asigură nutrienţii necesari pielii. Unul o hidratează şi o hrăneşte în profunzime, iar celălalt formeză o peliculă fină la suprafaţa pielii, păstrând pielea hidratată mai mult timp.

SCRUBUL DE CORP este foarte bun în anotimpurile de tranziţie, când pielea se exfoliază uşor; este bun vara când ne expunem o mai mare parte a pielii de pe corp şi vrem să arătăm de milioane, făcând o piele vizibil hidratată; este bun iarna, când pielea se usucă imediat de la frig!

ATENŢIE! Femeile însărcinate să evite contactul cu uleiurile esenţiale căci pot afecta placenta şi astfel, fătului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu