Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

Adevarată terepie prin ... răsfăţ!

miercuri, 12 martie 2014

Claca - "Iepurasul vesel" - editia cu nr. 2, intre 12.03.2014 si 5.04.2014

Dragilor,

Zilele trecute am descoperit aceasta sezatoare ce se organizeaza cu ocazia sarbatorilor mari, cum ar fi Craciunul sau Pastele la care participa cine doreste cu creatii proprii handmade. Prin extragere la sorti se aleg castigatorii in functie de cati sponsori isi ofera produsele drept cadou. Si uite-asa socializam, facem schimb de idei inventive, ne largim cercul de cunostinte, ne promovam talentele, cu alte cuvinte: ne simtim mai bine.

Asa ca Sabien s-a decis sa participe ca sponsor cu un premiu dragalas, zicem noi, format dintr-un set "SPA la tine acasa" cu o sticluta de ulei esential de lavanda (surplusul de ulei esential poate fi folosit atat extern cat si intern) plus un sapun-inima de lavanda.


Tot ce trebuie sa faceti este sa creati ceva cu manutele voastre cu tematica pascala. Vedeti mai multe detalii pe pagina de blog a organizatorului, aici.

Perioada desfasurarii este: 12.03.2014 - 5.04.2014.

Haideti, spor la creativitate! Va asteapta premii frumoase!
Si voi, producatorii de orice, va poftim la sponsorizat! :)

LATER EDIT (10.04.2014):
SI CASTIGATOAREAAAAAA ESTEEEEE: CLAUDIA!!! Creatiile Claudiei le gasiti aici. Felicitari! Relaxare placuta cu setul "SPA la tine acasa" pentru 2 utilizari si un sapun mare LAVANDA. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu