Acasa

joi, 3 aprilie 2014

Sapun LAMAIE&ROZMARIN (22 martie 2014) asecondata de primul ucenic

De sapunul lamaie&rozmarin ma leaga o amintire tare draga! Este un sapun facut alaturi de primul meu ucenic! Desi nu intentionam sa intiez pe cineva in arta sapunului natural la rece, intamplarea, viata, destinul au facut sa ne intalnim. Locul intalnirii a fost la evenimentul Academiei Femeilor: "2014, cel mai bun an de pana acum", din 15 martie, data pe care n-o voi uita prea repede datorita beneficiilor pe care mi le-a adus.

Acum sa va spun despre acest sapun. Pana sa caut pe internet, nu aveam idee cat de bun este uleiul esential de lamaie! Are multiple utilizari, de la proprietati antimicrobiene, antiacneice pana la proprietati antivirale si anti-ageing! Aici am gasit 15 beneficii! Iar in combinatie cu rozmarinul i se potenteaza proprietatile, rozmarinul fiind si el astringent, ideal pentru tenul gras! Am gasit aici si aici mai multe beneficii ale uleiului esential de rozmarin (impreuna cu contraindicatii: de exemplu este contraindicat femeilor insarcinate, persoanelor cu tensiune ridicata si cu piele foarte sensibila).

CONTINE: ulei de cocos, unt de cacao, ulei de ricin, ulei de masline, unt de shea, lesie, uleiuri esentiale de lamaie, rozmarin, cedru si tea-tree; malai.



Pe Petruta (caci asa o cheama pe invatacelul meu) am asteptat-o cu mult drag si cateva gustari pentru a patrunde in tainele sapunului natural de casa la rece, caci isi doreste mult sa faca si ea. Desi si-a cumparat materiale ajutatoare, nimic nu se compara cu a vedea fata in fata tot procesul. I-am imparatasit toate secretele invatate de mine pana acum si o sustin in continuare cu orice intrebari va mai avea.


Din pacate poze din timpul procesului nu avem, avem doar rezultatul pe care l-ati vazut deja. Pot sa va zic doar ca de emotie am "scapat" putin mai mult ulei esential, dar sa va spuna Petruta cum i s-a parut lectia. :)


Daca vrei sa te apuci si tu sa faci sapun natural in casa, spune-mi si gasim o modalitate sa ne organizam. In cateva ore, cam 3 ore iti spun toate secretele mele invatate in 3 ani de cand am inceput, secrete furate si aflate intamplator pe parcurs. Cum sa eviti anumite greseli, in asa fel incat sa nu pierzi bani, timp sau alte ingrediente pretioase.

DECI, in doar 3 ore beneficiezi de:

- sfaturi practice invatate de-a lungul anilor: ce sa faci daca iti iese un spaun prea moale si nu mai iese din forma; ce sa adaugi in compozitie ca sa se intareasca mai repede si sa faca mai multa spuma, etc;
- uleiurile de baza pentru un sapun de calitate;
- ce ingredinte de calitate sa folosesti (SI DE UNDE sa le iei)ca sa creezi un produs final de lux;
- cum sa-ti calculezi propriile retete in functie de ingredintele din casa;
- asistenta ulterioara oricand;
- cadou: 3 cele mai noi sapunuri facute anterior, la alegere;
- reduceri semnificative la alte produsele SABIEN;

Ma gasesti pe facebook, aici.

PENTRU O LUME MAI BUNA CAND FACI CE-TI PLACE! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu